Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Kroatien - Polen


Spela!
Datum: Söndag 2024-09-08 20:45
Land: Kroatien
Liga: National League
Spel: X2
Odds: 2.07
Bolag: ComeOn

Rekarens Spelmotivering

Polen med en positiv insats mot Skottland här närmst på Hampden Park och imponerade stort i offensiven, blir farliga även här tänker vi. Goda poängmöjligheter.

Ett Kroatien här som står runt 1.70x insatsen hos ComeOn och det tycker vi inte alls är lockande i och med status på kroaterna, istället har vi valt att titta närmre på värdet till höger här och tycker Polen alltså gjorde mycket fint i Skottland i torsdags, och vi ser de därför verkligen plocka poäng här även i Osijek.

Kroatien har inte alls övertygat under de senaste månaderna och vi tycker främst deras offensiv sviker, ett faktum som talar för att ett polskt landslag som haft defensiva problem kan komma att stå emot relativt väl i alla fall, och lyckas man bara med den detaljen, ja då tror vi man kommer lämna banan utan att ha förlorat. För offensiven i Polen imponerade stort mot Skottland och man har ett flertal formstarkare lirare på de här positionerna och som vi ser det har inte riktigt Kroatien detta. Lewandowski har gjort fem mål på fem matcher under 24/25, Szymanski fortsätter ösa in poäng för sitt Fenerbahce i Turkiet och stod för ett drömmål här mot Skottland. Och så har man en Piatek som gjort 8 mål på 9 ligamatcher i samma serie. För Basaksehir. Zalewski ska även han nämnas, matchens gigant mot Skottland och det var även han som avgjorde det mötet – och fick högsta möjliga betyg i polsk media.

Så vi har ett Polen här som andas självförtorende efter vinsten senast och ett Kroatien som dalar och inte riktigt känns farliga framåt, såklart finns fortsatt klasspelare i den här truppen men man får sällan ett bra grepp om sitt motstånd och har väldigt sällan perioder i matcher där de är överlägsna eller skapar mycket målchanser. Exakt den känslan hade man mot Portugal här senast där man trots underläge aldrig kom upp i banan riktigt. Modric på nytt blek dessutom där han inte riktigt får en inverkan på matcherna. Så värdet främst intressant till höger i vår värld och vi ser till och med polackerna slå det här Kroatien med lite tur.

Ska nämnas här såklart att Kroatien överlag har varit det bättre landslaget under de senaste åren och att Polen har haft stora svårigheter med sitt spel, vi fick hur EM-kvalet gick för deras del och att de först nådde EM efter playoff. Inget vidare EM heller för Polen, men det ska även nämnas att man har en ny tränare och att Polen faktiskt sett bättre och bättre ut för varje samling som passerat. Det är positivare kring landslaget just nu och Polen lirar även med ett större mod, då brukar saker kunna bli bra och speciellt med de här gubbarna Polen faktiskt har i truppen. Här finns mycket kvalité.

X2 gillar vi som sagt därför här och anser verkligen Kroatien vara på väg neråt, ganska naturligt i och med hur gamla de här spelarna börjar bli nu, några har redan slutat (Brozovic bland annat) och den känslan hade man redan i EM-kvalet inför sommarens mästerskap. Kroatien imponerade inte alls där utan föll mot både Turkiet och Wales och slog alltså Armenien endast med uddamålet här hemma i Kroatien. 1-0 slutade det mötet. Vilket säger en del om deras svårigheter med att göra mål. Ska även nämnas här att just det mötet mot Armenien handlade om ett avancemang till EM 2024. Det var den sista matchen i det kvalet och att man ens infann sig i en sådan situation tycker vi sammanfattar det hela väldigt bra.

Kroatien håller däremot fortsatt en bra nivå såklart och har gubbar som kan avgöra matcher, man står fortsatt med all rätt som favorit här men värdet som vi ser det främst intressant till höger i och med Polens härliga energi senast. Vi klickar därför också in X2 till 2.07x degen! 1-1 här i Osijek! Lycka till.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se