Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Danmark - Serbien


Spela!
Datum: Söndag 2024-09-08 18:00
Land: Danmark
Liga: Nations League
Spel: X2
Odds: 2.04
Bolag: Speedybet

Rekarens Spelmotivering

Danmark ganska så klar favorit här inför och det vill vi utnyttja, inte alls imponerade av det här danska landslaget under de senaste åren.

Danmark slog Schweiz här i premiärrundan av Nations League men det var även ett Schweiz man slog som avslutade matchen med nio gubbar på banan, den första utvisningen åkte man dessutom på tidigt och redan i den 52:a matchminuten och då stod det 0-0. Hela vägen sen till den 82:a matchminuten innan Danmark satte 1-0 och till slut även 2-0.

Fram till dess att Schweiz fick syna det där röda kortet så var det verkligen en jämn fight vi hade att göra med och det var absolut långt från en självklarhet att Danmark skulle göra mål, det har de haft lite större problem med under de senaste månaderna och har verkligen inte alls kommit upp i den där nivån man var uppe i för ett par år sedan. Ett misslyckat EM här nu i ryggen men även ett misslyckat VM som väckte stora frågetecken, så ett dalande danskt landslag är väl absolut inte fel att påstå att vi haft att göra med.

Vi tycker det finns anledningar att titta på värdet till höger här när Danmark ställs fram som klara favoriter, Danmark och Serbien ställdes mot varandra så sent som i just EM i sommar och den fighten var otroligt jämn och slutade även 0-0. Vi bör rimligtvis kunna utgå från att vi får se något liknande här, en tight historia som till slut resulterar i att Serbien plockar i alla fall en pinne, det gjorde de här i torsdags mot självaste Spanien trots allt och vi vet även att serberna har ett bra försvar. Det i kombination med ett danskt landslag som gjort lite mål bör kunna resultera i att Danmark tappar poäng på söndag.

Vi tycker verkligen värdet till höger sticker ut här när Speedybet ställer fram 2.04x insatsen för dubbelchansen X2, att Danmark ska stå som favorit köper vi väl, de lirar hemma och kliver in med gott självförtorende efter vinsten mot Schweiz, men verkligheten är trots allt den att Danmark faktiskt inte vunnit så mycket fotbollsmatcher här på slutet och att de haft det mycket jobbigare här på slutet kommer vi helt enkelt inte ifrån. Hojlund är även han skadad här och missar spel, en gubbe som i princip gjorde alla Danmarks mål i EM-kvalet inför sommarens mästerskap.

Så vi har därför helt enkelt alla anledningar att tro att Serbien står emot väl här, Spanien skapade inte alls mycket mot dem här senast och även fastän verkligheten är den att Serbien saknar många av sina stjärnor här, så är det nog ändå ironiskt nog på många sätt något som talar till deras fördel. Uppenbarligen är det så efter Spanien-insatsen, vi fick se ett serbiskt lag som verkligen jobbade för varandra och främst unnade det dem i defensiv väg, ingen Mitrovic, Milinkovic-Savic eller Tadic som hänger kvar där uppe utan ett gediget jobb från alla 10 gubbar. Dessutom nya spelare här som verkligen vill visa upp sig och konkurrera ut det ”gamla” gänget. Det talar för att Serbien står för en ny bra försvarsinsats på söndag och i sin tur löser minst en pinne här.

Vi måste därmed bara testa X2 här till 2.04x insatsen, som vi ser det är detta ett kanonodds och det tänker vi inte missa. 0-0 eller 1-1 här på Parken! Lycka till.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se