Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Sverige - Estland


Spela!
Datum: Söndag 2024-09-08 20:45
Land: Sverige
Liga: Nations League
Spel: 1 (-2.5 asian handicap)
Odds: 2.00
Bolag: NoAccountBet

Rekarens Spelmotivering

En komfortabel hemmavinst här för Sverige och här bör det även kunna ramla in lite mål. 3-0 säger vi. Minst! Odds från asianmarknaden.

Estland är ett av de svagaste landslagen i Europa som vi ser det och här tänker vi därför också att det kommer att bli en trevlig kväll för Sverige, kanske inte en fullsatta arena här på söndag och heller ingen riktigt nerv, och som bekant bara C-divisionen som rent spontant inte känns het, men en 90-minutare här som vi tror spelarna kommer att tycka om att spela och som kommer att bjuda till.

Sverige är så pass mycket bättre här och vi ser inte heller inte Tomasson ta några risker, utan han kommer att forma ett lag som kommer att innehålla både en Isak och Gyökeres från start. Det betyder per automatik att Sverige bör ha väldigt goda chanser att göra tre mål på nytt på söndag. Man lyckades som bekant med bedriften senast i Baku och det är en bedrift ändå då Azerbajdzjan i alla fall i vår värld håller en mycket högre nivå än detta Estland.

Så Sverige har verkligen den individuella kvalitén för att sätta punkt för söndagens fight redan under första 45, 1-0 innan 20 ser vi verkligen framför oss här och så 2-0 innan 45. Därför är också Sverige (-2.5 asian handicap) ett kanonspel härifrån som vi ser det, Polen slog det här Estland i playoffet till EM i mars månad med 5-1, det var Estlands senaste tävlingsmatch om vi bortser från deras fight mot Slovakien här i torsdags som resulterade i en 1-0-vinst för Slovakien. Slovakien bortalag i det mötet. Även Sverige har lirat mot Estland nyligen, i EM-kvalet där Sverige vann båda fighterna med det sammanlagda resultatet 7-0. Så verkligen ett av Europas svagare gäng, och även en supermöjlighet för Sverige till att bygga vidare på sitt momentum, man fick det äntligen att lossna lite senast och det tänker vi att man värdesätter högt. Absolut inget vi ska underskatta i och med att Sverige har vunnit väldigt få matcher under de senaste månaderna, åren. Här ser vi därför även att man, vid en eventuellt 2-0-ledning intakt på söndag, kommer att gå för ytterligare baljor. 3-0 eller 4-0 Sverige!

Det återstår som sagt att se vilken elva Tomasson bestämmer sig för att ställa fram här, men oavsett namn så ska det verkligen inte spela någon större roll, utan skillnaden är så pass stor här redan och då vet vi även att de allra bästa spelarna kommer att finnas med. Vi har svårt att se att Tomasson väljer att placera en Gyökeres på bänken, utan lirar både han och Isak från start tror vi på ett målkalas här.

Sen ska vi även nämna att Sverige som bekant högst troligt gör upp med Slovakien om gruppvinsten här, Slovakien kan visa sig vara ett knepigt motstånd och därför kan det mycket väl bli så längre fram att målskillnaden blir det som fäller avgörandet, även det öppnar upp för ett Sverige här som går för både tredje- och fjärde målet.

Vi ser verkligen Sverige slå Estland med 3-0 eller 4-0, kanske till och med med större siffror än så, 5-0-vinsten man inkasserade mot Estland på bortaplan var så sent som för exakt ett år sedan. Så Sverige (-2.5 asian handicap) ett kanonspel härifrån till dubbla degen hos No Account Bet som vi ser det, känns superbra.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se